CALL US
0575 484000
E-MAIL
info@youngeratheart.l
LOCATION
Industrieweg 99V Zutphen

Ontstaan

[ut_title_divider] Ontstaan [/ut_title_divider]

Weten wat je wil, doen waar je goed in bent en van je omgeving horen dat je daar later nooit je geld mee kan verdienen hebben geholpen in het ontstaan van Younger at heart.

Vrijheid! De vriendengroep, buiten zijn op straat, skateboarden & hiphop. Al het andere was onbelangrijk. Word nou eens volwassen…

Middels het Jeugdwerk Garantie Plan dat begin jaren 90 jongeren verplichtte een tijdelijke baan bij de (semi-)overheid te aanvaarden op straffe van verlies van uitkering ben ik in de jeugdhulpverlening als groepsleider op een internaat terecht gekomen. Ik heb daar heel veel geleerd, en mijn studie afgerond, maar na 8 jaar was het mooi geweest.

Wie hielp ik hier in godsnaam mee?

Als er 2 op de 10 jongeren uit de groep goed terecht kwamen was het veel. Jongeren zetten zich af, verloren het vertrouwen in de hulpverlening, kwamen vaak geen stap verder en vielen uiteindelijk terug in hun oude patronen.

Talented children and youth who are disruptive, or violent, or delinquent, or just poor students are a paradox worthy of exploration in a search for new solutions or explanations.

Ik vroeg mijn toenmalig leidinggevende na het zien van een vacature ambulant jongerenwerker wat is dat?
“Dan werk je met jongeren op straat”. Vervolgens heb ik 3 jaar bij die welzijnsorganisatie gewerkt.

Leuk maar wat een geneuzel.

Dave (die snapt t) was inmiddels de homie. Het was “Us against the system” We moeten eigenlijk maar voor onszelf beginnen. De naam Younger at heart was duidelijk. Echter om zelfstandig te kunnen worden heb je het systeem wel nodig. Robert (die snapt, en begrijpt t nu ook) en ik hakte samen de knoop door en Younger at heart werd een echt bedrijf. 10 jaar hebben we samen mogen KLPPN. Ieder zijn eigen tak van sport. Het systeem is topsport.

Tijdens onze eerste opdracht in Doesburg waar de waarheid is gelogen ben ik Roger (die snapt t) op zijn slaapkamer gaan opzoeken. Raar maar waar. “Talented as F”. En je mag het niet zeggen maar eigenlijk is die een beetje onmisbaar. Ook in een rolstoel.

Na 25 jaar werken voor de grote zorgreus koos Tommy (die begreep t, maar snapt t nu ook), voor een klein bedrijf maar voor een groot goed.

Doe dat wat je goed doet!

Nu is het bedrijf van mij en Tommy, mijn leidinggevende die me ooit vertelde

Dan werk je met jongeren op straat.

Ja een bedrijf… echter zijn wij meer dan dat…

Wij zijn Younger at heart!

[ut_title_divider] Way back when [/ut_title_divider]

WordPress Theme built by Shufflehound. Younger at heart 2022 Helpen zonder hulpverlenen