CALL US
0575 484000
E-MAIL
info@youngeratheart.l
LOCATION
Industrieweg 99V Zutphen

Ervaringsdeskundigen

[ut_title_divider] Ervaring [/ut_title_divider]

Naast professionele hulpverleners werkt Younger at heart met een grote groep ervaren jongeren en jongvolwassenen. Wij zetten deze gericht in om zowel het goede en gek genoeg soms ook het slechte voorbeeld aan andere jongeren te geven. Enkele hiervan zijn deskundig of potentieel deskundig.

Ervaringsdeskundigen zijn hip en booming. Echter is iemand met ervaring nog geen ervaringsdeskundige. Daar is bij Younger at heart meer voor nodig.

Potentieel ervaringsdeskundigen jongeren en jong volwassenen worden bij Younger at heart middels de each one teach one methode aan de hand meegenomen om met een met een zekere afstand terug te kijken op hun verleden, leren reflecteren op eigen processen, ervaringen en situatie.

Bij Younger at heart doe je dat waar je goed in bent. Kan een ander het beter dan doet de ander het of doe je het samen.

[ut_title_divider] Preventie door nazorg [/ut_title_divider]

Younger at heart werkt voor en met jongvolwassenen die binnen de jeugdzorg of detentie “uitbehandeld” zijn. Meestal omdat ze te oud zijn, maar lang niet altijd klaar voor een leven zonder begeleiding in de maatschappij.

Als ervaringsdeskundige hulpverlener met de nodige bagage weet jij als geen ander waar het allemaal over gaat, Spreek je de taal van de hulpvrager en begrijp je goed waar hij vandaan komt. Het is dan ook belangrijk dat jij je eigenheid behoudt en op natuurlijke wijze kunt handelen. Als rolemodel is je gedrag echter allesbepalend en ken jij de grenzen.

Waar kom je vandaan als ervaringsdeskundige en waar wil
je naar toe als hulpverlener.

Hierin wordt je bij Younger at heart dan ook blijvend begeleid.
Bij “preventie door nazorg” draait het dus niet alleen om wat anderen kunnen leren van wat het leven jou geleerd heeft maar dat jij zelf ook blijft groeien in je ontwikkeling.

Win Win, Can’t loose.

[ut_title_divider] Gezocht? [/ut_title_divider]

Dan heb je Younger at heart nu gevonden en misschien zijn wij wel op zoek naar jou?

WERKEN? Neem contact met ons op, kom langs en B all you can B, Das orgineel!

INFO@YOUNGERATHEART.NL

[contact-form-7 404 "Not Found"]
WordPress Theme built by Shufflehound. Younger at heart 2022 Helpen zonder hulpverlenen