[et_pb_section fb_built=”1″ specialty=”on” _builder_version=”3.29.3″][et_pb_column type=”3_4″ specialty_columns=”3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_row_inner admin_label=”Extra titel” _builder_version=”4.4.0″ custom_padding=”||0px|||” z_index_tablet=”500″ border_style_top=”solid” border_style_right=”solid” border_style_bottom=”solid” border_style_left=”solid” border_width_top_tablet=”25″ border_width_right_tablet=”25″ border_width_bottom_tablet=”25″ border_width_left_tablet=”25″ box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px”][et_pb_column_inner saved_specialty_column_type=”3_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text admin_label=”Extra Titel” _builder_version=”4.4.0″ header_font=”||||||||” header_2_font=”Prompt|200|||||||” header_2_font_size=”60px” header_2_line_height=”1.2em” header_4_font=”Prompt|600||on|||||” header_4_font_size=”14px” header_4_letter_spacing=”2px” header_4_line_height=”1.2em” z_index=”1″ text_orientation=”center” max_width=”800px” module_alignment=”center” header_2_font_size_tablet=”40px” header_2_font_size_phone=”25px” header_2_font_size_last_edited=”on|phone” text_orientation_tablet=”left” text_orientation_phone=”” text_orientation_last_edited=”on|desktop” locked=”off”]

Update 24 maart 10.00 uur 

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][et_pb_row_inner column_structure=”1_2,1_2″ admin_label=”Content” _builder_version=”3.29.1″ custom_padding=”25px|||||”][et_pb_column_inner type=”1_2″ saved_specialty_column_type=”3_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text quote_border_weight=”6px” quote_border_color=”#f6b7c5″ _builder_version=”4.4.0″ text_font=”||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” quote_font=”|800|||||||” quote_text_align=”left” quote_text_color=”#8dd2ec” quote_font_size=”27px” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off”]

Blijf thuis

In de afgelopen periode heeft Younger at heart uitvoering gegeven aan maatregelen die we invoerden op 16 maart 2020.

Gisteravond konden we horen dat er vanuit de overheid nog een aantal extra maatregelen bijkomen en dat we ons daar minstens tot 1 juni (of zei hij nu 1 YOU KNOW?) met z’n allen aan moeten gaan houden. En het is nu veel meer dan een vrijblijvend advies, er kan vanaf nu ook op gehandhaafd worden. Dat betekent niets meer of minder dan dat je een vette boete kan krijgen wanneer je je niet aan de afspraken houdt omdat je bijvoorbeeld met een groep op straat, in een skatepark of in een parkeergarage bij elkaar gaat hangen. Dit verschilt per gemeente maar de boete kan al snel oplopen tot 400 euro. Dat geld kun je wel beter gebruiken toch?  

 

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://www.youngeratheart.nl/wp-content/uploads/2020/03/Fuckedupbruh.jpg” _builder_version=”4.4.0″][/et_pb_image][et_pb_text quote_border_weight=”6px” quote_border_color=”#f6b7c5″ _builder_version=”4.4.0″ text_font=”||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” quote_font=”|800|||||||” quote_text_align=”left” quote_text_color=”#8dd2ec” quote_font_size=”27px” min_height=”102px” custom_margin=”||36px|||” custom_padding=”||8px|||” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off”]

Sociaal

Al vanaf het ontstaan van Younger at heart werken wij vanuit de overtuiging dat mee doen en ergens bij horen van enorme waarde is. Een mens is een sociaal wezen en Younger at heart heeft een sociale, stimulerende en verbindende functie. Voor ons is het dus heel erg buiten onze comfortzone om jullie aan te sporen tot social distancing. Sociale afstand is niet ons ding zeg maar. Toch kunnen we op dit moment niet anders dan jullie keer op keer vertellen hoe belangrijk dit is. Zoek elkaar niet op, blijf zoveel mogelijk thuis. Doe het niet alleen voor jezelf maar vooral ook voor de mensen om je heen: je opa, je oma, je vader, je moeder en alle andere mensen die een speciaal plekje in je heart hebben.

Afstand kan dus eigenlijk ook best sociaal zijn, dus geef het maar door: Geef het niet door!

Wanneer je niet mee kunt doen, of geen contacten met de anderen hebt die structuur en betekenis geven aan de dag, dan kan dat zeer ontregelend zijn dat begrijpen wij maar al te goed.

In de weken die voor ons liggen zullen we dan ook de telefonisch contacten met al onze leden intensiveren en alle noodzakelijke bezoeken worden afgelegd maar wel onder de volgende voorwaarden:

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][et_pb_column_inner type=”1_2″ saved_specialty_column_type=”3_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text quote_border_weight=”6px” quote_border_color=”#f6b7c5″ _builder_version=”4.4.0″ text_font=”||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” quote_font=”|800|||||||” quote_text_align=”left” quote_text_color=”#8dd2ec” quote_font_size=”27px” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off”]

24 uur bereikbaar niet beschikbaar

Vooraf wordt telefonisch of via app navraag gedaan of een van beide partijen lichamelijke klachten heeft als verkoudheid, keelpijn en/ of koorts. Is dat het geval, dan wordt je niet thuis bezocht.

Bij geen klachten worden voorafgaand aan het bezoek de handen 20 seconden gewassen of gedesinfecteerd met handgel.

Tijdens ons samenzijn met de leden of leden onderling houden we 1,5 meter afstand en niet met meer dan 3 mensen tegelijk in één ruimte.

Tijdens het bezoek zullen we geen koffie, dr Pepper, Redbull, Vanilla Coke, Shandy, Optimel of andere voedingsmiddelen consumeren en/ of aanraken.

Na afloop van het bezoek zal een ieder zijn handen 20 seconden wassen of desinfecteren met handgel.

Naast de mogelijkheid om 24 uur per dag aan te schuiven aan de virtuele Younger at heart compound tafel wordt er nu hard gewerkt aan een online jongerencentrum in Twello. Hoe dit er precies uit gaat zien en hoe je er naar binnen kunt dat hoor je morgen

Op deze manier willen wij jullie een plek geven waar je elkaar kunt ontmoeten zonder dat je ook echt bij elkaar gaat hangen en je kunt houden aan de steeds dwingendere adviezen en maatregelen van zowel RIVM als de lokale en landelijke overheid.

En zeg nou eerlijk, hoe vaak heb je de kans gehad om de wereld te redden door thuis te blijven, te chillen, te gamen, te Netflixen, te chatten, beeldbellen, een bordspelletje te spelen en niet bij je opa en oma op bezoek te gaan? Word ook een

#HELD#OP#SOKKEN

Stay safe, samen zelfredzaam.

Younger at heart

 

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_code admin_label=”Insta” _builder_version=”3.29.2″][instagram-feed][/et_pb_code][et_pb_sidebar show_border=”off” _builder_version=”3.29.1″][/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_section]