[et_pb_section fb_built=”1″ specialty=”on” _builder_version=”3.29.3″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_column type=”3_4″ specialty_columns=”3″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_row_inner admin_label=”Extra titel” _builder_version=”3.29.3″ custom_padding=”||0px|||” z_index_tablet=”500″ border_style_top=”solid” border_style_right=”solid” border_style_bottom=”solid” border_style_left=”solid” border_width_top_tablet=”25″ border_width_right_tablet=”25″ border_width_bottom_tablet=”25″ border_width_left_tablet=”25″ box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_column_inner saved_specialty_column_type=”3_4″ _builder_version=”3.26.3″ _i=”0″ _address=”0.0.0.0″][et_pb_text admin_label=”Extra Titel” _builder_version=”3.29.3″ header_font=”||||||||” header_2_font=”Prompt|200|||||||” header_2_font_size=”60px” header_2_line_height=”1.2em” header_4_font=”Prompt|600||on|||||” header_4_font_size=”14px” header_4_letter_spacing=”2px” header_4_line_height=”1.2em” text_orientation=”center” max_width=”800px” module_alignment=”center” z_index=”1″ header_2_font_size_tablet=”40px” header_2_font_size_phone=”25px” header_2_font_size_last_edited=”on|phone” text_orientation_tablet=”left” text_orientation_last_edited=”on|desktop” locked=”off” _i=”0″ _address=”0.0.0.0.0″]

HET LUKT ME GEWOON NIET ALTIJD ZELF

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][et_pb_row_inner column_structure=”1_2,1_2″ admin_label=”Content” _builder_version=”3.29.1″ custom_padding=”25px|||||” _i=”1″ _address=”0.0.1″][et_pb_column_inner type=”1_2″ saved_specialty_column_type=”3_4″ _builder_version=”3.26.3″ _i=”0″ _address=”0.0.1.0″][et_pb_text quote_border_weight=”6px” quote_border_color=”#f6b7c5″ _builder_version=”3.29.3″ text_font=”||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” quote_font=”|800|||||||” quote_text_align=”left” quote_text_color=”#8dd2ec” quote_font_size=”27px” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” _i=”0″ _address=”0.0.1.0.0″]

Soms loop ik even vast, kunnen jullie me helpen? Of weten jullie iemand die mij kan helpen? Ik woon nu drie jaar op mezelf maar ik red het allemaal niet meer alleen.

Ik heb iemand nodig

Iemand die me begrijpt, iemand die weet hoe ik in elkaar zit. Iemand die weet wat ik nodig heb wanneer het me even niet lukt. Wanneer het me even niet lukt om mijn aanrecht op te ruimen. Of wanneer ik me er niet toe kan zetten die mail van de gemeente te beantwoorden. Ik weet echt wel dat ik een winterjas nodig heb maar zoals ik nu in mijn vel zit ga ik echt alleen die winkel niet in. Ik heb iemand nodig die mij aanvoelt. Het liefst iemand die net zo rustig is als ik.

Niet iemand die hyper om mij heen loopt te springen en van alles wil aanpakken waar ik nog niet aan toe ben. Gewoon iemand die mij aanvult.

Iemand die in mijn tempo met me mee gaat. Iemand die met me mee denkt over de dingen waar ik tegenaan loop. Iemand die me bij de hand pakt wanneer ik weer eens blokkeer.

Niet iemand die nieuwe problemen ziet omdat ik het nu eenmaal anders doe dan de rest maar iemand die gewoon snapt wat ik wil en waarom ik dat zo wil. Iemand die er voor me is wanneer het me zelf even niet lukt.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://www.youngeratheart.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hulp.png” _builder_version=”3.29.3″ _i=”1″ _address=”0.0.1.0.1″][/et_pb_image][et_pb_text quote_border_weight=”6px” quote_border_color=”#f6b7c5″ _builder_version=”3.29.3″ text_font=”||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” quote_font=”|800|||||||” quote_text_align=”left” quote_text_color=”#8dd2ec” quote_font_size=”27px” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” _i=”2″ _address=”0.0.1.0.2″]

Ik woon drie jaar op mezelf en daar ben ik best trots op, dat hadden ze vroeger nooit van mij verwacht. Pak me dat niet af. Ik wil niet begeleid wonen. Over het algemeen red ik me prima alleen soms loop ik even vast. Dan zit ik voor mij uit te staren naar een berg met taken die ik voor me uitgeschoven heb. Dan lukt me even niks meer. Wat is het belangrijkste? Waar moet ik nu beginnen? Op die momenten komt er niets meer uit mijn vingers en loop ik alleen maar verder vast. Dan gaan de mensen ook nog eens aan me vragen of ik wel op mezelf kan wonen. Ik weet echt wel hoe het moet. Ik kan het wel maar soms lukt het me even niet.

[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][et_pb_column_inner type=”1_2″ saved_specialty_column_type=”3_4″ _builder_version=”3.26.3″ _i=”1″ _address=”0.0.1.1″][et_pb_text quote_border_weight=”6px” quote_border_color=”#f6b7c5″ _builder_version=”3.29.3″ text_font=”||||||||” text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em” quote_font=”|800|||||||” quote_text_align=”left” quote_text_color=”#8dd2ec” quote_font_size=”27px” text_font_size_phone=”14px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” locked=”off” _i=”0″ _address=”0.0.1.1.0″]Hoe fijn zou het zijn wanneer er op die momenten iemand is die me ziet. Iemand die me door deze momenten heen helpt. Iemand die even naar mij luistert. Met me mee denkt. Samen met mij even die mail van de gemeente beantwoordt. Even met mij naar de stad gaat om die winterjas te kopen of samen met mij mijn aanrecht op wil ruimen.

Dus niet iemand die één keer in de week een uurtje komt praten en mij uitlegt hoe ik het verder zelf moet doen.

Niet iemand die vindt dat ik zelfredzaam moet zijn en mij wel even komt vertellen hoe ik dat allemaal moet organiseren. Omdat hij dat ooit zo geleerd heeft op een cursus. Ik ben best zelfredzaam, ik woon al drie jaar op mezelf en over het algemeen gaat dat hartstikke goed. Het lukt me gewoon niet altijd zelf. Soms loop ik vast.

Hoeveel je mij ook uitlegt, hoeveel tips en trucs je mij ook aan wilt leren. Ik weet het zo langzamerhand allemaal wel. Door vallen en opstaan wijs geworden. Misschien ken ik zelf nog meer trucs en kan ik daarin zelfs jou nog wel iets leren.

Toch heb ik soms iemand nodig. Iemand bij wie ik mijn verhaal kwijt kan. Iemand die me begrijpt maar vooral iemand die me door de momenten heen helpt wanneer ik vastloop. Iemand die samen met mij mijn leven op de rails kan houden en begrijpt wat voor mij belangrijk is.

Kunnen jullie me helpen? Of weten jullie iemand die mij kan helpen? Ik woon nu drie jaar op mezelf maar ik red het allemaal niet meer alleen…

 
[/et_pb_text][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”1″ _address=”0.1″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_code admin_label=”Insta” _builder_version=”3.29.2″ _i=”0″ _address=”0.1.0″][instagram-feed][/et_pb_code][et_pb_sidebar show_border=”off” _builder_version=”3.29.1″ _i=”1″ _address=”0.1.1″][/et_pb_sidebar][/et_pb_column][/et_pb_section]