[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.27.4″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]Reminder!. Hou er rekening mee dat zondag a.s. de NL scootersprints weer gerold worden in Twello.
Zorg dus dat je present bent. Beschermende pants, helmpje mee, vlaggetje alles. Het beloofd weer een absoluut geniaal spektakel te worden waar menig mens zijn vingers bij af zal likken. Over likken gesproken. Denk eraan onze vaste cateraar verkoopt zoals ieder jaar weer zijn fancy frikandellen met saus, broodjes kroket, pommes en drinken. Dus voor de inner menspens word ook gezorgd. Genoeg gesproken. Jij bent erbij dat weten we zeker. Vroeg naar bed zaterdag en bidden voor goed weer.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]