Younger at heart heeft binnen haar organisatie expertise op tal van zaken binnen het spectrum jongerenwerk. We bieden praktische en informatieve ondersteuning aan gemeenten, welzijnorganisaties en jongerenwerkers. Bij alle diensten geldt een eenmalig kosteloos inventariserend gesprek. Trajectkosten ontvangt u binnen veertien dagen middels een offerte.

Onderzoek en advies
Younger at heart verricht kwalitatief en objectief onderzoek op het gebied van jongerenwerk, straathoekwerk of straatcoaching. Afhankelijk van de situatie en uw vraag zetten wij diverse instrumenten en methodieken in zoals behoefte-inventarisatie onder overlastgevende groepen en toetsing van beleidskaders en de praktische uitvoering.

Ondersteuning
Younger at heart beschikt over deskundigen op diverse gebieden binnen het jongerenwerk, die op projectbasis inzetbaar zijn. Heeft u behoefte aan beleidsondersteunende, aansturende of uitvoerende mensen binnen jeugd- en jongerenwerk? Neemt u dan contact met ons op.

Aanpak
Younger at heart richt zich op de capaciteiten van de jeugd om ontsporing te voorkomen. Met medewerkers uit de jeugdhulpverlening en de verslavingszorg en de inzet van rolmodellen krijgen wij ook de minder brave jeugd op het juiste spoor. Het succes van onze aanpak is de combinatie van hulpverlening, ambulant jongerenwerk en aansluiting op de behoeften van de doelgroep, waardoor we efficiƫnter en goedkoper zijn. U kunt voor meer informatie kijken bij onze projecten of contact met ons opnemen.

Evenementen
Younger at heart organiseert diverse evenementen voor jongeren. Dankzij ons brede netwerk kunnen we specifieke groepen bedienen met allerhande events: van skate-, BMX- of pannatoernooien tot graffiti jams, scootermeetings, live music shows of festivals.

Kleinschalige projecten
Younger at heart organiseert kleinschalige projecten die de leefbaarheid vergroten in achterstandswijken. We prikkelen en stimuleren jongeren tot een positieve invulling van hun vrije tijd door op zoek te gaan naar hun gedeelde passie. Dit resulteert in diverse projecten op gebied van sport, muziek en cultuur binnen scholen, buurten en wijken.

Contact
Voor meer informatie neemt u contact op met Robert Rabelink.
tel: 06 47 15 99 38 of email: info@youngeratheart.nl